Nu har vi även P-platser för båt, Husbil och Husvagnar!

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor. Hittar du inte din fråga är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi är bemannade Måndag, Onsdag och Torsdag mellan 10-17. Då vi åker mellan våra anläggningar är det bäst att ringa innan och boka tid så att vi säkert är på plats. 035 102949.

Hos oss på LagerMix är alla välkomna såsom privatpersoner, företag, organisationer och dödsbon m.m.

Alla våra förråd är uppbyggda med riktiga stålväggar och egen port. Förråden är insynsskyddade så det går inte att se vad du lagrar i ditt förråd. Förrådshöjden är normalt 2,8m. Du är välkommen att komma förbi våra anläggningar och titta.

Ja det kan du med upp till en månad. Har du speciella omständigheter så ta kontakt med oss så kan vi säkert hitta en lösning.

Det beror dels på vad du ska förvara dels på hur mycket. För att få en grov uppskattning kan du titta på våra riktmärken. Är du osäker är det bara att komma och hälsa på, så visar vi er de olika storlekarna.

Ja, det går bra att när som helst byta storlek, i mån av plats.

Egentligen kan du förvara det mesta. Det kan vara ett helt bohag med kläder, möbler och porslin till säsongsbetonade saker såsom skidor, segel, vinterdäck(i påsar) osv. Men också sådant som verktyg, motorcyklar eller kanske din veteranbil. Är du företagare kanske du vill ha din bokföring här eller använda oss som ett extra lager för produkter och säljmaterial. Det finns få begränsningar och de som finns är till för att garantera hög säkerhet både för dig och din förrådsgranne. Fråga oss så går vi tillsammans igenom vilka regler som finns.

Föremål du inte får förvara hos oss är följande: Explosivt gods, Brandfarligt gods, Miljöförligt gods, Matvaror, Vätskor, Giftigt material, Farligt avfall

Alla kunder måste ha en försäkring, och dina föremål ska vara försäkrade till rätt belopp.
Ta en extra funderare innan du kontaktar ditt försäkringsbolag på hur mycket dina saker är värda så du inte underförsäkrar dem. Det ingår oftast i hemförsäkringen.

Nej. För att garantera hög säkerhet är det bara du som ska kunna ha tillgång till ditt förråd. Därför vill vi att du har ett fabriksnytt och helt unikt cylinderlås som du låser ditt förråd med, detta köper du hos oss i samband med att vi skriver kontrakt.

 

Säkerhet är något vi satsar mycket på. Alla anläggningar är inhägnade med rejäla staket och grindar och det är bara hyresgäster som har tillgång till ett passagesystem med passerbricka. Förråden är insynsskyddade, rena och torra. Vi har automatiskt brand- och inbrottslarm, videoövervakning dygnet runt samt patrullering av väktare nattetid. Självklart är korridorerna väl upplysta och det finns nödtelefoner i våra hissar.

Den kortaste tiden en månad. Prata med oss om vilka behov du har så försöker vi ordna en bra lösning.

Du är välkommen att hyra så länge du vill.

Lagermix fakturerar dig normalt för en månad i taget via e-post eller brev. Har du inte sagt upp ditt förråd senast den 15e så förlängs ditt avtal ytterligare en månad. Förskottsbetalning för längre perioder är möjligt, kontakta oss för mer information.

Du kan flytta in samma dag som du valt ditt förråd, eller besöker oss. Med andra ord med en gång.

Säger du till i god tid innan så ska vi försöka fortsätta att reservera för dig med upp till en månad, men då är det viktigt att du kontaktar oss så fort du fått vetskap om förseningen.

Ja, på alla våra tre anläggningar har vi godsmottagning. Ring eller besök oss så berättar vi mer.

Ja, vi har butik på Stenalyckan och Flygstaden där du kan köpa allt från flyttkartonger och bubbelplast till skydd för dina möbler. Här är du välkommen att handla även om du inte hyr något förråd.

Du kommer åt ditt förråd alla dagar i veckan året om mellan 06-22. För att komma in till Lagermix anläggning, så får du en passertagg och egen nyckel till ditt förråd.

Du mailar in din uppsägning senast den 15:e samma månad och då har du förrådet månaden ut. Vid senare datum för uppsägning förlängs ditt avtal tills nästa månads slut.

Planera – Placera saker som du använder ofta närmast dörren.
Skydd – Skydda dina möbler och sängmadrasser med lämpliga överdrag. Var extra noggrann med väl försluta äkta mattor och pälsar.
Använd höjden – Utnyttja ditt utrymme till max genom att stapla uppåt, tänk på att placera de tyngsta sakerna underst och de lättare ovanpå.
Optimera – Skruva isär möbler med löstagbara ben, skivor eller andra delar, stapla stolar med filtar mellan sitsarna.
Utnyttja tomrum – Använd till exempel ett skåp för förvaring av andra saker som textiler, böcker och cd-skivor.
Sortera – Stapla hinkar och backar.
Håll luften ren – Om du ska ställa undan en gräsklippare eller lövblås måste du tömma tanken så att det inte börjar lukta bensin.